Palauta edellinen selausistunto automaattisesti Firefoxissa Windowsissa

Automatically Restore Previous Browsing Session Firefox Windows

Mozilla Firefox tarjoaa nyt lisätukea Firefox-istunnon automaattiseen palauttamiseen Windowsin uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Tämä on ollut mahdollista, koska Mozilla on rekisteröinyt Firefoxin Windowsin uudelleenkäynnistyksen hallintaan.



Jokaisella uudella päivityksellä tai julkaisulla selaimen valmistaja aikoo tuoda olemassa olevaan versioon jotain lisäapua, jota ei välttämättä ole aiemmin nähty. Joten parantamisen mittana Firefox-selain kokemuksen Windows-käyttäjien kanssa, Mozilla ilmoitti muutamasta muutoksestaan ​​asioiden suunnitteluun. Näiden joukossa oli tuki selausistunnon automaattiselle palautukselle, kun Windows käynnistetään uudelleen.



Aikaisemman Firefox-selausistunnon automaattinen palauttaminen

Mozilla oli julkaisutiedoissaan lisännyt,

Firefox lisää tuen Firefox-istunnon palauttamiseen automaattisesti Windowsin uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Tällä hetkellä tämä ominaisuus ei ole oletusarvoisesti käytössä useimmille käyttäjille, mutta se otetaan vähitellen käyttöön seuraavien viikkojen aikana.



Vaikka tarkkaa aikajanaa ei ole annettu, Firefoxin käyttäjät voivat ottaa tämän ominaisuuden käyttöön yksinkertaisen hakkeroinnin avulla odottamatta enää. Näin!

Käynnistä Mozilla Firefox, kirjoita about: kokoonpano osoitepalkissa ja paina Enter-näppäintä. Ohita se pyydettäessä varoitusviestillä ja jatka eteenpäin painamalla Hyväksyn riski -painiketta.

Vieritä seuraavaksi alaspäin löytääksesi seuraavan merkinnän,



toolkit.winRegisterApplicationRestart

Tai voit kopioida yllä olevan merkinnän ja liittää sen yläreunassa olevaan Haku-palkkiin.

Kun se löytyy, kaksoisnapsauta sitä vaihtaaksesi arvoksi 'Totta' .

palauta edellinen selausistunto Firefoxissa

Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti kopioida ja liittää seuraavan koodin suoraan Mozilla Firefoxin osoiteriville siirtyäksesi suoraan asetukseen.

about: config? filter = toolkit.winRegisterApplicationRestart

Molempien yllä olevien asetusten arvoksi on asetettu oletusarvoisesti False. Tämä tarkoittaa, että ominaisuus on poistettu käytöstä. Sinun tarvitsee vain kaksoisnapsauttaa merkintää about: config -näytössä vaihtaaksesi arvon epätosi-arvoksi tosi. Niin kauan kuin arvo on asetettu tosi, ominaisuus pysyy käytössä. Jos haluat poistaa alkuperäisen kokoonpanon käytöstä, noudata samaa menettelyä ja aseta ennalta määritetty arvo vääräksi.

Kaikki tämä on ollut mahdollista, koska Mozilla on rekisteröinyt Firefoxin Windowsin uudelleenkäynnistyksen hallinta . Nykyinen Firefox 61.0.2 tukee tätä ominaisuutta.

Skypen historian poistaminen
Lataa PC-korjaustyökalu löytääksesi ja korjata Windows-virheet nopeasti

Jos olet Firefox-käyttäjä, sinun on otettava ominaisuus käyttöön, kun olet päivittänyt selaimen uusimpaan versioon 61.0.2. Tämän jälkeen Firefox palauttaa kaikki välilehdet automaattisesti aina, kun järjestelmän uudelleenkäynnistys keskeyttää selausistunnon.

Suosittu Viestiä