Kuinka poistaa tai sulkea Outlook.com-sähköpostitili pysyvästi

How Delete Close Outlook

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit poistaa tai sulkea Outlook-, Hotmail- tai Live-sähköpostitilisi. Varmista, että noudatat näitä varotoimia ennen kuin teet niin,



Microsoftin verkkopostipalvelu Outlook.com sisältää kaikki tavarat, kuten valtavan määrän tallennustilaa, parempia muokkausominaisuuksia, mukaansatempaavan käyttöliittymän ja tietysti sosiaalisen verkostoitumisen sivustojen tuen. Kaikki nämä ominaisuudet ja monet muut tekevät webmail-palvelusta käyttäjien ensimmäisen valinnan. Mutta jostain syystä, jos haluat sulkea tai poistaa Outlook-sähköpostitilisi pysyvästi, voit tehdä sen näin.



Outlook for Windows 10

On tärkeää muuttaa kaikki sähköpostiosoitteet vaihtoehtoisiksi ennen Outlook.com-tilin poistamista, jos olet käyttänyt samaa Outlook-osoitetta muissa palveluissa.



Sinun pitäisi myös tietää tämä. Sinun on suljettava Outlook.com-sähköpostitilisi pysyvästi sulje Microsoft-tilisi . Kun suljet Microsoft-tilisi, sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi poistetaan Microsoft-palvelimilta, eikä niitä voi palauttaa. Jos käytät Microsoft-tiliäsi Xboxin, Skypen, OneDriven tai muiden Microsoft-palveluiden kanssa, et voi enää käyttää näitä palveluja.

ei voinut päivittää järjestelmän varattuja osioikkunoita 10

Poista tai sulje Outlook.com-sähköpostitili

Sulje Outlook-, Hotmail- tai Live-sähköpostitilisi seuraavasti:

  1. Kirjaudu sisään sähköpostitilillesi
  2. Vierailla tämä Microsoft-linkki .
  3. Kirjoita salasanasi uudelleen
  4. vahvista henkilöllisyytesi vaihtoehtoisen sähköpostitunnuksen tai puhelinnumeron kautta.
  5. Poista tili seuraamalla ohjeita loppuun.

Sulje Outlook.com-sähköpostitili



Kun napsautat Seuraava, Outlook pyytää sinua tarkistamaan tietosuoja- ja evästeilmoituksen. Tämän lisäksi se tarjoaa sinulle tietoja siitä, mitä tietoillesi tapahtuu, jos päätät sulkea tilisi.

Lopuksi se pyytää sinua vahvistamaan tilisi sulkemaan sen.

Loppujen lopuksi sinua pyydetään poistamaan Outlook / Hotmail-tilisi käytöstä. Kun olet tehnyt sen, tilisi suljetaan.

Microsoft varaa sähköpostiosoitteesi, vaikka olisit sulkenut tilisi 60 päivää . Jos haluat aktivoida tilisi uudelleen, voit tehdä tämän helposti.

Lataa PC-korjaustyökalu löytääksesi ja korjata Windows-virheet nopeasti

Aiheeseen liittyviä lukuja:



Suosittu Viestiä