Kuinka palauttaa vammainen Facebook-tili stressittämättä itseäsi

How Recover Disabled Facebook Account Without Stressing Yourself

Facebook-tilisi on sinulle tärkeä, mutta olet ahtaassa paikassa, koska se on poistettu käytöstä !? Tämä viesti näyttää, kuinka voit palauttaa käytöstä poistetun Facebook-tilin ja aktivoida sen uudelleen.



Facebook-tilisi on sinulle tärkeä, mutta olet ahtaassa paikassa, koska se on poistettu käytöstä !? Saattaa tulla aika, jolloin Facebook-tili on joko poistettu käytöstä tai lukittu, ja tässä mietit mitä tehdä seuraavaksi. Mahdollisuudet ovat, että sinä tai joku muu poistat Facebook-tilisi käytöstä. Jos näin on, niin tämä viesti näyttää, kuinka palauttaa ja aktivoida käytöstä poistettu Facebook-tili uudelleen.



Palauta poistettu Facebook-tili

Jos Facebook deaktivoi tilisi, sinun on lähetettävä valitus yritykselle. Pidä mielessä, että tilin käytöstä poistamisen syystä riippuen Facebook ei ehkä koskaan palauta sitä. Ainoa vaihtoehto on sitten luoda uusi tili ja unohtaa vanha.

Poistit Facebook-tilisi

Jos olet poistanut tilisi käytöstä, seuraavien vaiheiden pitäisi olla riittävän hyvät, jotta asiat saadaan jälleen toimimaan.



Kuten monet sosiaalisen verkoston käyttäjät, sinulla on mahdollisuus, että olet kyllästynyt Facebookiin, ja sinä sinä olet siirtynyt eteenpäin ja poistanut tilin väliaikaisesti käytöstä. Nyt se voidaan palauttaa normaaliin muotoonsa melko helposti.

Niille, jotka ovat tarkoituksella asettaneet Facebook-profiilin poistettavaksi, muista kirjautua sisään ennen ensimmäisiä 14 päivää, jos haluat tallentaa sen pysyvästä poistamisesta. Kun 14 päivää on kulunut, ei ole muuta tapaa palauttaa sitä.

OK, niin kirjaudu Facebook-tilillesi kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Jos tilisi on poistettu, sinun pitäisi nähdä kehote pyytää kumpaakin Peruuta poisto tai Vahvista poisto .



Napsauta vain Peruuta poisto -painiketta tallentaaksesi profiilisi pysyvästä poistamisesta. Ymmärrämme, että profiilisi palautetaan samaan tilaan kuin aiemmin, joten ei ole mitään pelättävää.

Facebook on poistanut tilin käytöstä

Jos Facebook on poistanut tilisi käytöstä, näet erityisviestin, kun yrität kirjautua sisään. Facebook deaktivoi tilit seuraavista syistä:

  1. Käyttämällä väärennettyä nimeä
  2. Toisena henkilönä esiintyminen
  3. Lähetämme sisältöä, joka ei noudata Facebookin ehtoja
  4. Jatketaan käyttäytymistä, jota ei sallita Facebookissa rikkomalla yhteisön standardeja
  5. Yhteydenotto muihin ihmisiin häirinnän, mainostamisen, mainostamisen, treffailun tai muun kielletyn toiminnan vuoksi.

Jos sinusta tuntuu, että Facebook on rangaistut sinua, on aika tarkistaa, onko tilisi lukittu. Käy Facebookissa ja kirjaudu sitten sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. Sieltä, jos sosiaalinen verkosto poisti tilisi käytöstä, sinun pitäisi nähdä Tili poissa käytöstä . ” Kaikki ei ole kadonnut, koska valitus on olemassa. Jos uskot, että tilisi on poistettu käytöstä vahingossa, voit tehdä valituksen täällä Facebookissa .

palauttaa käytöstä poistettu facebook-tili

Valitusosio vaatii kuvakopion henkilöllisyystodistuksestasi, joten varmista, että sinulla on se valmiina. Lisää lopuksi valituksesi tiedot Lisätiedot-osioon, ja olet hyvä siirtyä sieltä.

Istu alas ja odota Facebookin vastausta mahdollisuudesta palauttaa tilisi normaaliksi. Se voi tapahtua tai ei, joten ristitä sormesi ja toivoa parasta.

Lataa PC-korjaustyökalu löytääksesi ja korjata Windows-virheet nopeasti

Aiheeseen liittyvä luku : Mitä tehdä, kun Facebook-tili on hakkeroitu .

Suosittu Viestiä